X
Ez az e-áruház cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Több információ. Minden cookie elfogadása Alkalmazkodni

Szállítási lehetőségek

Csehország egész területén, de Szlovákiába is szállítunk Önnek árut. Szállítás széles skáláját kínáljuk. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

szállítás Futárral a címre - 4,99 €-tól
Kiszállítás futárral a címre - 2450 Ft - tól Megbízható szállító, amely közvetlenül az Ön címére szállítja megrendelését. A küldeményt általában a benyújtástól számított 24 órán belül kézbesítjük Önnek.
Részletek és árak
Egyedi és csomagküldeményeket házhoz vagy a megadott címre (pl. munkába) kézbesítő cég. Küldje el megrendelését közvetlenül a címére. A küldemény kézbesítése általában a benyújtástól számított 24 órán belül történik.
2450 Ft  Ár előre fizetéssel
24h Szokásos szállítmányok
INGYENES 31 000 Ft feletti rendelések 21% ÁFA-val
2920 Ft Fizetés kézbesítéskor
Hasznos információk az Ön számára
  • A csomag átvételekor kártyás fizetés nem lehetséges

szállítás ZASILKOVNA
SZÁLLÍTÁS - 1500 Ft -tól Nagyon kedvelt közlekedési lehetőség a rendkívül kedvező árnak köszönhetően. A megrendelést az Ön által választott szállítási pontra küldheti el. A Cseh Köztársaságban jelenleg több mint 2660 üzlet található.
Részletek és árak
A házhozszállítás nagyon népszerű szállítási lehetőség e-shopunkban tartósított inhalációs oxigén O2 VIGOR . Ez elsősorban a rendkívül kedvező árnak köszönhető , amely 3,99 eurótól kezdődik , valamint annak is köszönhető , hogy Csehországban több mint 4000 , Szlovákiában pedig 686 üzletbe küldheti ki megrendelését . A küldeményt akkor veheted át , amikor neked megfelel , és nem kell várnod a futárra. FIGYELEM. A küldeményt 7 naptári napon belül fel kell venni. Ellenkező esetben a küldemény automatikusan visszaküldésre kerül . A tárolási idő 21 napra meghosszabbítható . Ebben az esetben a kiterjesztést be kell állítani a szállítási adatnál .
1500 Ft Ár előre fizetéssel
INGYENES 31 000 Ft feletti rendelések 21% ÁFA-val
21 A szállítmány maximális tárolási napjainak száma
4031+ Kiadó pontok Csehországban
1115+ Kiadóhelyek Szlovákiában
Hasznos információk az Ön számára
  • Szállítmánya nyomon követése Vásárolt tőlünk belélegzett O2 VIGOR dobozos oxigént, és most szeretné nyomon követni szállítmánya útvonalát? Csak a nyomkövetési számra van szüksége, amelyet a rendelés leadása után az információs e-mailben kapott. Azaz benyújtás után.
  • Kirendeltségek SK-ban Vegye fel a kapcsolatot a Szlovák Köztársaság egyes fiókjaival
  • Elérhetőségek Ügyfélszolgálat (Kézbesítés): +420 216 216 516
  • E-mail (szállítás): info@zasilkovna.cz
  • Szállítás: általában 2 napon belül

Kifizetések

BANKI ÁTUTALÁS - INGYENES
BANKI ÁTUTALÁS - INGYENES Rendszeres fizetés banki átutalással.
Részletek és árak
Rendszeres fizetés banki átutalással. A fizetés 15 percen belül jóváírásra kerül, ha a Fio bankától küld pénzt. Ha másik bankja van, a befizetés 1-3 munkanapon belül jóváírásra kerül a számlán.
Sikeresen teljesítette a rendelést, de nem tudja hol fizessen?

  • Számlaszám (Fio bank) : 2402784599/2010
  • IBAN : CZ0920100000002402784599
  • BIC (SWIFT) : FIOBCZPPXXX
  • Változó szimbólum : rendelési szám

Személyes átvétel címe Brünnben: O2 VIGOR .cz Čejkovická 4093/13 628 00 Brno – Vinohrady „Az adásvételi nyilvántartási törvény szerint az eladó köteles nyugtát kiállítani a vevőnek. Ezzel egyidejűleg köteles a beérkezett eladásokat az adóügyintézőnél online nyilvántartani; műszaki hiba esetén legkésőbb 48 órán belül."

KÉSZPÉNZ / KÁRTYA ÁTVÉTEL - 30 CZK
KÉSZPÉNZ / KÁRTYA ÁTVÉTEL - 470 Ft Csak az áru átvételekor fizet a rendelésért. Kártyás fizetésre Zásilkovna legtöbb kiszállítási pontján van lehetőség.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BRNO IRODA UTÁNVÉTEL - INGYENES
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A ŠARATICE IRODÁBÓL KÉSZPÉNZ ÁTVÉTEL - INGYENES Csak akkor fizet a rendelésért, amikor átveszi az árut irodánkban a Dvorek 420, 683 52 Šaratice, Csehország címen. Az irodában csak készpénzzel lehet fizetni.